Duurzame stappen zetten? Hoe dan?

Duurzaam bouwen, bij alles wat we tegenwoordig bouwen is duurzaamheid het onderwerp! Warmtepompen, zonnecollectoren, energieneutraal, duurzame materialen, circulair bouwen, we gaan er allemaal meer en meer mee te maken krijgen. Zoveel meningen, zoveel aanbieders, zoveel adviezen. Maar waar begin je?

 

Naar onze mening begint het altijd met een goed integraal plan! Inzicht krijgen in de huidige staat van de woning, of het gebouw. Onderzoek doen naar de energetische en technische mogelijkheden, maar ook naar de financiële haalbaarheid en mogelijkheid op subsidie. Er zijn verschillende verduurzamingsmaatregelen, met grote of minder grote impact. En wat levert het op? Energiebesparing? Kostenbesparing? Of vooral ook meer wooncomfort? Wat u in ieder geval niet wilt, is nu een maatregel uitvoeren waar u later spijt van krijgt!

 

Synergiec helpt u met een doordacht integraal, realistisch plan, waar u ook echt mee aan de slag kunt. Of we schakelen gezamenlijk vakmensen in die we begeleiden en instrueren voor een optimaal resultaat. 

 

Wilt U ook zo'n "klaar voor de toekomst" plan?

Contact